Red Wine :)

Ibland känner jag mig duktig. Tränade som en dåre innan jobbet. Kondisen har förbättrats mycket.
Nu är det bara en timma och en kvart tills jag slutar.
Ska in i gymmet en stund till innan jag tar helg..
Ikväll ska vi mysa med en flaska rött på balkongen. Det ser jag verkligen fram emot.
Vi har det så himla bra jämt. :D
Imorrn är det full rulle igen. Ska rida på förmiddagen och sen ska jag ha picnick med Tessan och Liselott framåt kvällen blir det lite annat, vi får se vart det slutar... :)
Nu ska jag ta en nypa luft innan jag svimmar av värmeslag här.

ps. Glöm inte att vara med och tävla om en resa för 20.000 kr i inlägget nedan :)

Konstiga människor

Kan det rimligtvis verkligen finnas så mycket konstiga människor i världen? Eller är det bara jag som råkar träffa på dem alla?
Igår när jag gick ut från jobbet och ner mot busshållplatsen hörde jag någon som skrek diverse svordomar.  När jag kom ner till busshållplatsen fick jag syn på en kvinna i 55-65års åldern. Kände dessutom igen henne lite... (jobbar i samma byggnad kanske? eller så var hon bara lik någon..) Iaf..
Hon gick fram och tillbaka, först på ena sidan gatan, sen på den andra.. Satte sig på bänken vid busshållplatsen och reste sig sedan igen.. Och det som var konstigt med henne var.. hon skrek "en till" följt av diverse svordomar, till alla bilar som åkte förbi..
Bara en dålig dag eller tänkte hon på klimathotet kanske?

För övrigt så satt det en rysk dam bakom mig på tåget.. Hon pratade högt med sig själv på ryska, samtidigt som hon spelade ett mobilspel med högsta volymen på på mobilen... (nej hon hade inget handsfree :p)
Dessutom stank hon så mycket sprit så jag var nära att spy..