Glad-dag!

Idag öser regnet ner (igen), själv är jag sådär äckligt lycklig så det bara bubblar i hela kroppen typ.
I have it all!
Jag har världens underbaraste sambo, jag har nyfiskade, färska skaldjur att äta till middag, jag får sluta tidigare idag, och jag kommer ha en helt fantasic kväll =)

Ont i nacken.

Idag har jag äntligen masat mig iväg till läkaren med min nacke/rygg.
Efter en mycket grundlig undersökning konstaterades att jag kan ha något som ligger i kläm i min nacke, så nu ska jag få en remiss till magnetröntgen. Hoppas verkligen att de kan se vad det är för något för nu orkar jag inte ha ont längre. Det börjar alltid i nacke/axlar och slutar med en helvetisk huvudvärk. Sitter med den huvudvärken just nu, och jag kan tala om att det är ingen höjdare att jobba då.
Har tagit en tablett, men de brukar iaf inte hjälpa om jag inte kan lägga mig och vila en stund också.
Fick även ta massa blodprov (vilket jag hatar) för att kolla allt möjligt (njurar och sköldkörtel bla). Får väl se vad det kan visa.

Nu är det riktigt mörkt ute och det regnar (självklart, eftersom det är torsdag, det regnar alltid på torsdagar eftersom jag rider då). Längtar verkligen hem nu.

Skräpmat och guitar hero

Jag har varit sjuk i helgen, därför har det inte blivit så mycket skrivande, har mest tyckt synd om mig själv typ. :P
Har varit en lugn och mysig helg och vi har sett några filmer och ätit massa gott!!!
Jag känner mig fortfarande lite risig, och det stör mig jättemycket, för jag vågar inte träna när jag har såhär ont i halsen. Man känner hur fort man tappar när man inte tränar. Jag längtar tills jag kan komma igång igen, det brukar bli mycket onyttig mat när jag är sjuk. Vet inte hur många gånger den senaste veckan vi har ätit pizza/annan skräpmat. Jag tycker knappt att det är gott längre, men det är ju så himla skönt att bara åka och köpa och slippa laga.

Vi har fått ett nytt intresse hemma. Vi spelar Guitar Hero. Igår spelade vi det så mycket så vi glömde laga middag. Johan somnade tvärs över sängen och jag i soffan, med huvudet på gitarren. Gissa om jag hade ont i nacken när jag vaknade på natten sen. Haha. Var dessutom för trött för att ta mig till sängen, så idag har jag ont i både rygg och huvud efter att ha sovit i soffan hela natten. Smällarna man får ta.  :P