Hallå? Är det någon där...där...där...?

Det där med amningshjärna.. Ibland känns det som att det ekar tomt där inne.
Min bror ringde mig häromdagen och frågade om jag saknade ett par nycklar. "Eh, nej det gör jag inte", sa jag. Han frågade om jag var säker. Jag tänkte febrilt och funderade på om jag hade glömt mina nycklar hos dem när jag var där häromdagen, men nej, jag hade ju använt dem efter att jag var där.
"Nej, jag saknar inga nycklar".
Det var konstigt, svarade brorsan, för grannen kom just förbi och lämnade in en stor nyckelknippa som det stod ditt namn på, som satt i vår garageport.
Shit! Jag hade alltså stllt in bilen (som jag förvarar i deras garage), packat ur Hugo, låst porten och lämnat hela nyckelknippan, med hemmanycklar och allt, i porten. Tack gode gud att det finns ärliga människor!

Köpa eller inte köpa?

Jag funderar på att köpa en systemkamera (jag som skulle sluta shoppa). Jag har börjat fotografera jättemycket, och det vore kul att kunna ta riktigt bra bilder. Frågan är bara om jag kommer orka lära mig fotografera med systemkamera, eller om det bara skulle vara bortkastat på mig som hatar att läsa instruktionsböcker.
Dessutom så känns det som att den kanske är lite otymplig att ha med sig. Men jag vill nog ändå ha en.
 
Är det svårt att fotografera med tro? Är det många inställningar som måste ställas in? Och har jag kanske rentav någon vän som kan tänka sig att lära mig hur man gör?
 

Samvetet

Har haft lite dåligt samvete gentemot katterna sen Hugo föddes. Det känns som att de har fått stå tillbaka en hel del. Nu har jag dock lovat mig själv att jag ska se till att de får mer tid.
Ska försöka borsta Musse en stund varje dag och leka lite mer med dem och hitta på mer för att aktivera dem. De har varit lite odrägliga på sistone, och det värsta är att jag förstår dem. Älskade knaskatter. Jag ska bli bättre, jag lovar..