Babysim och tvål

Idag är jag trött. Så trött att jag knappt reflekterade över art jag pumpade ut tvål på min tandborste imorse. Det säger en hel del tror jag.

I övrigt har vi hängt på öppna förskolan idag. Eller jag har hängt, Hugo var så trött att han somnade med sin snuttefilt över huvudet.
Efter öppna käkade vi lunch på Ikea med Nathalie och Vilda, sen promenerade vi hem. Hugo har inte varit på sitt bästa humör idag så jag är helt slut..

Igår började babysimmet. Jättemysigt och kul. Hugo var jätteglad och verkade gilla det. Han låg och skrattade som en tok redan i omklädningsrummet. Jag ser redan fram emot nästa vecka. Var lite rädd innan att han inte skulle uppskatta det för det kostade ändå en slant. Kul att han verkar uppskatta det iaf.

Helg

Vi har haft en skön helg som gått fort som alltid när man har roligt. Igår hade vi en lugn hemmadag som avslutades med att hela familjen körde tredje c25k passet. Så skönt att vara igång igen.

Idag har Hugos farbror med tjej varit här. Trevligt!
Imorrn är det dags för sista mammagruppsmötet och första babysimmet. Ska bli spännande. Hoppas Hugo kommer gilla det. Vet inte om jag känner mig helt redo för att klä mig i bikini dock..

Oct. 12, 2012

Här har det varit lite dött på sistone, men vi har haft fullt upp med att springa på öppna förskolan, luncha på Ikea, babymassage och långpromenader. Vi har varit uppbokade varje dag den här veckan, Men det är kul! Jag gillar när vi har att göra.

Idag fick jag sovmorgon och sen när jag kom upp hade Johan fixat frukost till mig. Sjukt skönt!
Sen har jag och Hugo varit på underbara barn-mässan med Therese och Novalie. Jessica och Lukas tittade också förbi en stund. Det var kul, men väldigt mycket folk. Köpte iaf lite grejer och fick en del gratisgrejer med. En bra dag helt enkelt. :-)