Tack SL! Eller inte..

Jag fryser ända in i märgen just nu.
Äntligen hemma, knappast pga att SL är jävligt briljanta iaf.. Ibland vill man bara lägga sig ner och dö en smula.

Stressade efter jobbet för att hinna med bussen till Spånga. Missade den såklart, men hann med bussen mot Sumpan istället. Alla pendeltåg var sena, men rätt snart kom det ett jag kunde ta. Skitbra, om det inte hade varit så att vi var tvugna att stanna extra länge vid varje station för att föraren skulle hacka loss is från dörrarna så att de gick att stänga. När jag väl kom fram hade jag såklart missat bussen som går till stallet. What to do? Det var ju bara att börja gå. Ca en halv mil är det att gå, så det var bara att bita ihop och knata på i snökaoset.

Kom tillslut fram och fixade allt jag skulle i stallet och red. Kall som en isbit knatade jag sedan upp mot bussen, bara för att konstatera att jag hade tagit fel på tiden och bussen hade gått för 7 minuter sen. Jag ville nästan gråta. Det var bara att bita ihop och promenera hela vägen upp till stationen igen. Väl där fick jag vänta läääänge. På monitorerna rullade texten "Mycket sporadisk trafik på alla pendeltågslinjer. Resande hänvisas till alternativa resvägar". Synd bara för mig att jag inte har någon alternativ resväg...
Lyckades iaf komma med på ett tåg som var över en och en halv timma sent.. Äntligen hemma...

I walk this lonley road...

 

Skitkallt var det!

Träning och skola som vanligt

Jaha, då har man äntligen efter mycket ångest, kliande i huvudet och en hel del möda och besvär fått tag i inloggningen och lyckats logga in på Lund univeritet. Rocketscience om jag får säga det själv. Aldigt varit med om ett universitet med så mycket krångel. Kul att kursen började för mer än en vecka sen. Verkligen kul att hamna efter från första början. Nåja, jag vet iaf vad jag ska roa mig med till helgen.
Bara att köra. Jag ska försöka undvika pluggångest, men ändå göra mitt bästa, och självklart få toppbetyg..

I måndag var jag och Tessan på yoga igen. Det är så skönt att vara igång igen, och verkligen kul när man får sällskap på träningen. Igår hade jag PT. Hon kör hårt med mig, and I love it. Hon är verkligen så himla bra och jag får ut så himla mycket av träningen när jag tränar med henne. OCh så är det lite roligt att hon pratar norska med. Det låter liksom så peppande och glatt på något sätt :)

Ikväll blir det pilates med Tessan om jag hinner från jobbet i tid, annars får det väl bli någon annan träning.