Yoga :)

Nu är jag precis hemkommen efter ett skönt yogapass. I love it! Haha, känns som att jag alltid skriver det när jag har varit på yoga, men man mår så himla bra efteråt.
Nu ligger jag i soffan med Musse i knävecken och ska fortsätta skriva på mitt pm i personalekonomi. Gick segt först, men nu när jag väl har kommit igång så flyter det rätt bra..
Imorrn ska jag rida. Hoppas hon känns bättre i bakdelen, det har varit lite sisådär på sistone.... Hon ska till kliniken på tisdag så jag hoppas att allt går bra..


Plugg och jobb och plugg och jobb...

Jag har jobbat 36 timmar än så länge den här veckan.. Nu är det bara 18 kvar...
Ungefär såhär såg det ut igår.. Efter att ha jobbat i 12 timmar så stannade jag klar på jobbet i 1½ timma till och pluggade... Ambitiös jag är..

Jag lever!

Hejhopp!
Jag har inte dött, om ni nu började fundera över det.. ;)
Jag har bara haft sjuukt mycket att göra!

Jag är stressad, min hy är tydligen extremt stressad (Hej stressacne!) och till och med min mun är stessad (vad mysigt det är med stressblåsor i hela munnen)..
Haha, så kan det vara ibland, då är det skönt att smita iväg på ett yogapass.

Har haft fullt upp och mer därtill med jobb, plugg, träningen, körkortet, kurs och hästen. Därför var det så himla skönt i lördags att jag och Johan hade planerat in lite "Vi-tid". Vi åt en jättegod middag på Texas Longhorn (Jag tog hummer och oxfilé, sjukt gott) och delade på en flaska vin och bara var. Det är såna inslag i livet som gör att man orkar köra på i 180 därimellan.

Men iaf, nu vet ni att jag lever, ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar. :)