Matförgiftad

Ibland känns det verkligen som turen inte är helt på min sida :P
När jag äntligen blivit av från förkylningen hyfsat lagom till helgen så var det dags för högskoleprovet i lördags. Det gick iofs bra och jag höjde mig utan att ha pluggat alls. Alla rätt på svenskadelen. :)
På kvällen käkade jag middag med Richard och Chris och sen hängde jag på dem till en fest i Solna. Det var iofs också riktigt trevligt.

Jag vaknade upp på söndagen och kände mig ovanligt fräsch så jag stack och tränade. Sen hade jag och Johan en mysig dag hemma.
När det var dags för middag stack Johan och köpte donken till oss, gott tyckte jag, ända tills jag en och en halv timma senare upptäckte att jag hade blivit galet matförgiftad. Jag mådde inte bra den natten kan jag säga. Självklart blev jag tvungen att sjukskriva mig. 12 timmars karensdag tack för den McDonalds... Suck!

Bajspositionen

Fortfarande kanonförkyld. Blir nog att avboka träningen idag med. Suck..
Hoppas jag kan gå på yogan på onsdag, men jag tvivlar faktiskt med tanke på att jag inte ens kan andas genom näsan.. Annars är yoga verkligen det passet jag längtar efter hela veckan.

Dock tycker jag att det är lite småroligt. Yoga ska ju vara avslappnande och sådär, och alla är fett seriösa (jag med). Men jag kan inte hjälpa att jag vill brista ut i asgarv varje gång hon säger "och så står vi i den här positionen, den kallas för baajs-positionen" (Ja jag vet jag har dålig humor, men min yogainstuktör har så kul dialekt så det låter verkligen som hon säger bajspositionen och inte bergspositionen).