Stanna upp en sekund och njut..

Har tänkt på en sak på senaste tiden.

Folk stressar runt så mycket och tänker på saker de måste göra, borde göra och saker det ska göra sen. Jag är en mästare på att gå och tänka på saker som kommer hända sen och saker jag borde göra.


På senaste tiden har jag dock börjat försöka leva mer i nuet och njuta mer av vardagen. Tex verkligen försöka släppa allt annat och njuta av det där sköna badet/den goda latten/stunden i solen. Och jag har märkt att jag känner mig mycket mer tillfreds och harmonisk.

Jag tror att alla skulle behöva stanna upp ibland och bara ta en stund och njuta av något i vardagen, för man blir faktiskt mycket gladare och uppskattar saker lite mer då...

Köttfärssås och värme

Nu har jag varit riktigt duktig och varit ute och joggat i 40min. Det var varmt! Kändes bra efteråt iaf :)
Jag har även lyckats laga middag och två matlådor (makaroner och köttfärssås). Passade på att bjuda Musse på lite köttfärs, det gillade han verkligen. Nu har han somnat bredvid mig och jag håller på att förgås i värmen.


Musse tycker också att det är jättevarmt!

Flight 93

Kollade på film innan jag somnade igår, Flight 93. Fy fan vilken hemsk film.. Jag som är flygrädd tyckte nog att den var extra hemsk. Kan inte ens tänka mig skräcken man måste känna när något sådant händer. Jag ryste i hela kroppen när de visade hur passagerare ringde hem för att ta farväl av sina nära och kära. Ingen film man bör se innan man precis ska sova kanske. Jag har drömt om flygolyckor halva natten..