Midsommarhelgen

Midsommarhelgen har varit både bra och dålig för min del.
Dagen innan midsommar var jag på en afterwork som drog ut på tiden och blev lite väl lång.
Vaknade upp inte allt för fräsch dagen efter.
Stack iaf iväg och köpte de ingredienser jag behövde för att baka tårta. Sen åkte jag och Johan och tog ut hans farmor som ligger på sjukhus. Hans kusin och hans farfar kom också och så hade vi midsommarpicknick i en park. Jättemysigt.
Kvällen tillbringades i horisontalt läge med pizza och filmen farsan. Lagom avancerad midsommar sådär.

Lördagen höll jag på att bli allvarligt galen pga mina fysikstudier, men jag fick iaf G, så det var ju skönt. På kvällen käkade jag, Johan och Tessan på GC, sen åkte vi hem till Tessan och drack lite vin. Mysigt.


Jag och Martin, hyfsat tidigt på kvällen.


Jag och Johan, ett antal shots senare ;)

Stackars katt

Jag är en stor djurvän, det har nog inte undgått någon.
Satt på jobbet och funderade på om jag skulle anmäla mig som volontär på något katthem till hösten. Just när jag satt och funderade över det råkade jag slänga en blick ut genom fönstret på jobbet. Där kilade en liten smal sköldpaddsfägad katt förbi. Jag gick ut för att kolla om jag kunde få tag i den, men den lilla stackaren var redan borta :(
Jag får seriöst ont i hjärtat när jag ser katter springa runt på såna här ställen (med bara stora bilvägar runtomkring). Hoppas det går bra för stackars kissen.


Vissa har det bättre än andra...

Home sweet home

Gissa vad det här är? Jo det ska jag tala om för er! Det är balkongen på min och Johans nya lägenhet som vi köpte nu i veckan :) I love it!