Rinkeby nästa?

Skrik och panik och alla våndor i världen typ.
Jag behöver ett boende. Det måste vara fixat om en vecka, det bör ligga på norra delen av stan och gärna vara ett billigt men extremt fräscht lägenhetshotell. Eller allra helst en lyxsvit med jacuzzi. Iaf enligt mig.
Försäkringsbolaget har inte riktigt samma åsikt. De vill förmodligen att jag ska andrahandshyra en liten och extremt billig lägenhet i Rinkeby.

Vi får se vem som vinner denna fight, eller om jag helt enkelt blir bostadslös. Somsagt det återstår att se.
Undertiden mottages tacksamt förslag på najsa, billiga boenden på den norra sidan av stan. Det är 2-3månader det gäller...

Norra brunn :)

Är fortfarande lite hostig och det stör mig. Annars är allt helt okej faktiskt. Är inne i nån trötthets-svacka. Vill bara sova hela tiden. Kan bero på vädret, vad vet jag.

Har haft en riktigt bra helg iaf. I lördags så var jag och Johan på Norra Brunn. Vi käkade 3rätters och hade riktigt trevligt. Kollade på standup med Soran Ismail och David Batra (båda ägde, jag garvade så jag trodde jag skulle dö) och nån kille som hette typ Hans-Åke eller nåt sånt. Han var väl helt ok, men inte riktigt i klass med de andra två.
Efteråt stack vi till Friday´s och drack drinkar. Strawberry mojito *mums*...
Det var en riktigt lyckad kväll, även om min plånbok inte direkt jublade av glädje efteråt  :p
Det kostar att ligga på topp ;)

Idag ska jag till gymmet och försöka mjukstarta lite igen efter kryckhoppande och influensa...

Dramaqueen-kisse

Igår var jag hos veterinären med Musse.
Han skulle få en vaccinationsspruta samt ett chip i nacken.

Han är en riktig liten dramaqueen våran katt. Veterinärens man (som också är hennes assistent) höll Musse, och jag trodde att veterinären satte in chippet, för jag har aldrig hört en katt skrika så. Han var ytterst irriterad och skrek högt av smärta (trodde jag ja)..
Sen fick jag reda på vad veterinären egentligen hade gjort. Hemska människa! Hon hade tvättat honom i nacken med lite sprit. Haha. Det var jäääättehemskt tyckte Musse. Han är så rolig...
Nåja.. Chippet får vänta tills han är sövd under kastrationen.

Musse ca 6 veckor gammal.