What are words

Var bara tvungen att dela med mig av en låt som verkligen ger mig rysningar. Det är verkligen äkta kärlek.
Chris Medina gick ner på knä och friade till sin flickvän, de bestämde sig för att gifta sig två år senare. Två månader efter att han skrev sina löften råkade hon ut för en svår olycka. Hon överlevde men fick en kraftig hjärnskada. Hon får nu hjälp med allt av honom.. Allt.. 
Att sånt här händer är så sjukt, man kan inte ens tänka sig in i situationen själv..
Jag får typ tårar i ögonen av låten och videon, seriöst..

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

(Lägger in videon i bloggen sen, fick bli en länk så länge)

Helt klart godkänd

Efter 1½ års oavbrutet slit på komvux så höll jag nästan på att inte få ut mina betyg i tid. Fan vad krångligt allt ska vara. InfoKomp är den sämsta skolan jag någonsin läst vid, och då har jag ändå testat en del (Jensen, Miroi, Hermods och Infokomp).
När de äntligen (efter 48 telefonsamtal och x antal arga mail) skickat betygen till kommunen, så var kommunen på tjänsteresa. Och när det var sista dagen att få ut dem typ, så hade nån grävt av en fiberkabel utanför så de kom inte åt sina system.
Nåja, det löste sig tillslut, efter att mer eller mindre ha tvingat sig in och krävt betygen med Richards hjälp.
Det är inte lätt när det är svårt..

So I say the road leads back to thee

Inte blev det någon kväll uppkrupen i soffan igår iaf.
Följde med Johan och några av hans kompisar till Bishops Arms och tog några öl istället. Det var kul faktiskt, men jag är lite småtrött idag. Tog tåget tillbaka till Jakan och gick därifrån. Riktigt skönt promenadväder, och det kanske kompenserade lite för den uteblivna powerwalken, haha.
Ikväll blir det myskväll iaf.