Life is Life

Jag är verkligen värdelös på att blogga, men det är så mycket annat som har känts viktigare. Har ju börjat jobba igen, och eftersom jag jobbar så långa dagar så vill jag ju bara skynda mig hem så jag hinner träffa Hugo iaf en liten stund innan han somnar.
 
I övrigt håller vi på att förbereda för fullt inför flytten. Vi får nycklarna på måndag och det känns så himla bra! Dock har vi ju en del att stå i nu såklart, men det kommer bli toppen när det är klart.
Hugo blir bara större och större, och jag kan lätt säga att han bara blir roligare och roligare för varje dag som går. Det känns så himla tråkigt att man missar så mycket när man är på jobbet. Nu kan man ju vara ute och leka på ett helt annat sätt, och det händer ju så mycket i utvecklingen varje dag.
Men sånt är livet antar jag. Jag har iaf haft världens bästa 14 månader som föräldraledig.
 

Tiden..

Oj vad tiden går!
Imorgon börjar min sista vecka som föräldraledig (iaf för den här gången). Det känns väldigt vemodigt måste jag säga... Men jag unnar Johan och Hugo att få lite egentid tillsammans så det är väl dags för mig att återgå till jobbet nu. Jag kan iaf lätt säga att trots lite för lite sömn och stundtals tunga dagar, så har det här varit mitt livs bästa och mest givande år (eller ja, 14 månader är det imorgon).
 
Lägenheten blev såld precis som önskat så vi flyttar ut i slutet av juli. Känns lite vemodigt det med, men det är dags för en ny era.
Appropå ny era så blir det inget plugg för mig den här hösten, PIL-testet gick inte riktigt som önskat. Men allt har sin tid och det får nog helt enkelt bli plugg nästa år istället.