Get up, wake up

Sådärja, en mycket bättre dag idag.
Är visserligen jobbhelg den här helgen, och jag är tröööött. Men känns rätt ok ändå. I övrigt så var jag och beställde en ny bil i torsdags. Den levereras i november. Gissa om jag längtar. Det är en liten, fullutrustad hybrid, och alldeles, alldeles underbar.
I övrigt är jag och Johan lediga samtidigt nästa helg, vilket är väldigt ovanligt i vår familj nuförtiden. Förhoppningsvis blir det lite ändring på det nästa år. Vi ska försöka ha en riktig familjedag och jag längtar verkligen. Kanske gå på något museum och bara göra trevliga saker tillsammans.
Sen blir det väl lite bygg på altanen och gissar jag. Johan har ju nästan gjort den helt klar, han har slitit som ett djur verkligen, vilket jag uppskattar så sjukt mycket. Några plankor är det dock kvar och dem ska vi försöka sätta. 
 
 
 

I´m a little bit down but I´m not dead..

Jag har många bra egenskaper.
Jag är snäll, ganska öppensinnad och väldigt målmedveten. Har jag gett mig fasen på att göra något så kommer jag göra det. Jag ställer upp för andra och jag är oftast förstående.
En av mina mindre bra egenskaper är att jag är en ältare. Jag säger det oftast inte rakt ut, men jag kan gå och älta saker för mig själv hur länge som helst.
Tänk er att någon skulle sticka er med något. Ni skulle antagligen dra ut det och backa bort. Jag sticker gärna in det lite till och vrider runt några varv till. Så fungerar jag.
Jag kan gå och älta saker hur länge somhelst, trots att jag vet att det bara får mig att må dåligt och att jag borde släppa det. Men det går inte. Särskilt när det gäller saker jag inte kan kontrollera.
Usch vad deppigt det lät...