Munta idag

Den senaste veckan har bestått av massa jobb, massa plugg och lite vab. Alla dessa dagisbakterier...
Jag tycker så synd om honom när han är sjuk stackarn.
Har slitit som ett djur hela veckan känns det som.
Jag är lite stressad faktiskt. Många i min klass har jättelätt att lära sig saker verkar det som, men jag måste typ läsa allting en miljard gånger och det är inte ens säkert att jag kan det ändå. Dessutom missar jag ju en del föreläsningar när jag jobbar, eller vabar, inte alls optimalt.
Men jag har klarat saker med bara pannben hitills. Så jag klarar väl detta också hoppas jag.
 
Idag är det iaf terminens första munta. Jag är så sjukt stressad så jag vill bara dra täcket över huvudet, men det känns inge vidare produktivt.. Även om jag har lärt mig sjukt mycket så känns det som att jag inte alls är tillräckligt förberedd... Men man får väl köra på pannben och hålla tummarna helt enkelt...
 
 
 
 

Plugg, AW och för lite sömn

Det blir väl ungefär en uppdatering i veckan nu. Hinner inte mer, och vill helst inte göra mindre, jag skriver ju trots allt för att jag ska minnas vad jag gjort.
Ännu en veckas studier har förflutit i full fart. Jag jobbade hela förra helgen och innan och efter det har det varit skola. Igår var det jobb, med efterföljande afterwork, som kanske blev något senare än jag tänkt mig.
Fyra timmars sömn i ett redan hektiskt schema är inte så optimalt kanske, men jag hade iaf en sjukt bra kväll. Mina kollegor är verkligen sjukt trevliga människor. Vi är alla väldigt olika och på olika platser i livet, men vi har så himla kul ihop.
 
I skolan har vi haft en strid ström av föreläsningar och dissektioner. Det är så himla kul allting. Jag är så tacksam att jag gav mig själv chansen att göra detta. Allt handlar om pannben. Man kan göra precis vad man vill med sitt liv.
Vi har haft vår första hemtenta denna veckan, i osteologi. Det är sjukt mycket latinska termer att lära sig, men jag är faktiskt väldigt imponerad av hur mycket vi har lyckats lära oss på kort tid.
 
Nästa vecka blir galet hektisk. Jag jobbar långvecka, och har däremellan galet mycket tentaplugg. Både munta och skriftlig tenta veckan efter. Det är bara att hålla i sig och köra på i full fart.
 
 

Andra veckan

Då har även den andra veckan förflutit.
Insparken är slut och nu har det satt igång på riktigt. Behöver jag säga att jag är helt slut. Det här med heltidsjobb och krävande studier känns inte helt genomtänkt kanske. Dessutom har Hugo varit sjuk hela veckan, och sovit dåligt. Därav har jag knappt sovit själv. Var tvungen att sova en stund i baksätet på bilen igår för att palla med dagen i skolan.
Själv har jag också varit sjuk, men hade bara tid att vara hemma en dag. Nu mår jag iaf bättre efter alla möjliga vitaminer och huskurer.
 
Mina kursare är jättetrevliga. Tycker väldigt bra om alla i min basgrupp. Det blir ju mest dem man hänger med, men det är ett trevligt gäng.
Det är mycket att lära sig, kul men tufft. Mest för att jag blir så otroligt splittrad när det är så många bitar i livet att hålla reda på. Jag vaknade imorse och det första jag tänkte var peritoneum (bukhinna). Haha, snart drömmer jag på latin. Idag är det jobb som står på schemat, och sen en mysig kväll med Johan (och kanske Hugo om han inte hinner somna innan jag kommer hem).