Vacation

Då har man semester en stund då. Så skönt att vara ledig, men somsagt mycket att göra i huset. Det får dock bli en annan dag för idag ska jag umgås med den lille mannen i mitt liv hela dagen. Sen ska jag hinna med några vändor i tvättstugan också. Man får ju passa på så länge vi har tillgång till tvättstuga. Snart blir det ju bara att tvätta hemma. Även om jag oftast gör det nu med så är det ju skönt att kunna ta stora saker som täcken och sånt i tvättstugan.
 
Vi har valt golv till huset nu iaf. Blir antagligen ett ljust askgolv. Det kommer bli så jäkla snyggt! Ska åka och beställa i veckan och sen blir det arbetskläderna på, för då ska vi börja lägga. Alla vänner som känner sig sugna på att hjälpa till eller bara vara moraliskt stöd är varmt välkomna.
 
Idag blir det dock en sväng till lekparken. Hugo älskar att gunga. Tror han skulle kunna göra det hur länge som helst.
 
 
 
 

Det sunda livet

Jag har verkligen varit master of disaster när det kommer till träning och kost på sistone. Äter massa glass på jobbet och är dålig på att träna överhuvudtaget. Det måste ju bli ändring på det snart känner jag. Frågan är bara när.
Jag tänker att jag vill, men sen är jag så himla trött så jag prioriterar annat. Jag måste sluta med det och börja prioritera mig själv och mitt välmåeende. Ska köpa kort på Sats eller Kenzai, har inte bestämt var än bara. Borde antagligen skaffa pt igen också, men jag skulle vilja ha en som är bra på det där med delad bukmuskulatur. 
Första augusti får det bli nystart i livet igen. Så måste det bli.
 

Stressigt

Stress, stress, stress, så är livet just nu. Jag jobbar i helgen sen går jag på "semester". 1 augusti ska vi vara ute ur längenheten. Hur mycket som helst kvar att packa i lägenheten och huset ser ut som kaos. Jag tror inte att ni kan förstå hur mycket kaos det är. Men tänk er halvmålade/spacklade väggar, spackeldamm överallt, spackel över halva golvet och ett allmänt kaos av verktyg, då är ni väldigt nära sanningen.
 
Dessutom har Hugo varit sjuk hela veckan, vilket har gett mindre sömn än vanligt och därmed resulterat i mindre gjort. Dessutom har det varit riktigt synd om stackarn. Runt 40 graders feber (39 efter febernedsättande) och allmänt ur form. Hoppas det är över snabbt! 
 
Stackars liten, man känner sig så maktlös när de är sjuka..