Theres

Detta inlägg är tillägnat Theres bara för att hon är så himla bra (visserligen på hennes egen begäran, men ändå).
Hon är både rolig, trevlig och snygg, ett riktigt kap ;)
Dessutom är hon otroligt snäll, tex så kom hon och hämtade mig kvart över 6 imorse så jag kunde komma till jobbet.
Alla borde ha en egen Theres.


♥ love
 

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt..

Imorse var jag sjukt hurtig, jag gick upp strax efter fyra och sprang fem km innan jobbet. Var så skönt! Jag älskar verkligen löpträning. Första kilometern håller jag alltid på att dö av diverse krämpor i benhinnorna och bröstet. Men sen flyter det bara på. Det är bara att springa och springa och inte tänka så mycket, det är det jag gillar tror jag, det rensar skallen så bra. Jag ska verkligen försöka komma igång nu, äta mat som är bra för mig och träna. För jag är värd det. Typ..

You got to think about something, to keep from going mad

Längesen jag bloggade igen. Jag är väldigt sporadisk känner jag ;)
Livet flyter på som vanligt med jobb, plugg och resten. Fullt ös medvetslös. Hade dock en halvläskig upplevelse när min kropp sa ifrån, herregud I need a chillpill. Nu försöker jag ta det lite mera lugnt och tänka mer på mig själv och det funkar faktiskt.
Igår var jag händig som få. Jag skottade en massa snö, använde skruvdragaren och monterade ner och upp hatthylla, samt målade klart större del av hallen. Jag är grym när jag väl får tummen ur :p

Dessutom var jag på ansiktsbehandling, en sorts kemisk peeling, ser ut som babyface idag *gilla*
Har haft en ta hand om mig själv-vecka. Klippt av 20 cm hår (herregud), fått thaimassage, fotvård och nu senast ansiktsbehandling. Ibland får man unna sig lite :)