Baksmälla?

Vaknade upp med årets huvudvärk idag.
Har dessutom helt sjuk träningvärk efter att lite småsent påbörjat laddningen inför midnattsloppet. Nåväl, det är så typiskt mig att skita i allt en lång period och sen inse att det inte alls är lång tid kvar och få stressa ihjäl mig. Nån som känner igen sig? :p

Imorgon ska vi på bröllop. Det är en gammal klasskompis som ska gifta sig, och det ska bli jättekul tycker jag. Jag älskar bröllop! Tycker det alltid är så mysig stämning och alla är så glada. Hoppas vädret blir bra också..
Snart ska jag ge mig iväg och fixa bröllopspresenten, sen ska jag iväg och hjälpa den blivande bruden lite.
Hoppas min huvudvärk går över snart bara. Har hällt i mig mängder av koffein och treo, men det tycks inte hjälpa på denna migränliknande huvudvärk :/ Känns som jag var ute och festade igår, trots att jag bara åt middag och sedan lade mig tidigt..

Antagen

Antagningsbeskeden för hösten har kommit, och det var väl ingen större överraskning. Ligger på plats 55 som reserv till veterinärutbildningen (bättre lycka nästa år typ). Så det ser ut som att det blir företagsekonomi och franska till hösten. Jag tror att det kommer bli rätt bra faktiskt.
Ska även gå med i högskoleprovsguiden och satsa på 2.0 till nästa högskoleprov som skrivs 29 oktober.

Känns ändå som ett rätt väntat resultat. Oavsett att jag inte klarade det hela vägen in på veterinärutbildningen så är jag otroligt stolt över vad jag har åstadkommit det senaste året. Jag har läst kurser jag aldrig trodde att jag skulle läsa, och jag har klarat det, mycket tack vare två personer. Den ena är min mamma, som alltid har uppfostrat mig att jag kan göra precis vad jag vill och bli vad jag vill... Den andra personen är Johan, som hela tiden har stöttat och uppmuntrat mig, och som också är den som fått upp mina ögon för att över huvudtaget börja plugga..

En liten jag, gillade djur redan på den tiden ;)