Engagemang

I veckan var jag på det årliga amöbaspexet i skolan. Det var alltså min klass som skulle hålla i det och bjuda lärarna på middag och spexa för lärare och äldrekursare. Som tur är så finns det folk som var bra mycket mer engagerade än jag. Det var iallafall en sjukt lyckad kväll tycker jag och spexgruppen var jätteduktiga.
Jag lär ju också få min beskärda del av ansvar även om jag inte var så delaktig i spexet. Har börjat förbereda lite smått inför höstens nya amöbors faddrar. Jag är nämligen fadderansvarig och ska se till att allting flyter på smärtfritt där. Det ska bli kul, men det var mer jobb än vad jag räknat med när jag tog på mig det.
Men jag gillar ju att ha att göra så det är väl bara att köra på.
 
I övrig är det ju morsdag idag så jag sänder en tanke till alla grymma mammor i världen (men speciellt mig egen såklart).
:)
 
 

Nedräkning

Sjukt skönt väder har det varit senaste veckan! Har tillbringat varenda liten föreläsningspaus ute i solen. Igår smet jag hem efter lunch och satte mig i solen och pluggade. Efter ett tag kände jag att det vore skönt att ligga i gräset och läsa och få lite sol på ryggen. Dumt drag. Somnade med huvudet i Tizard och vaknade 45min senare med en bortdomnad arm och en något märklig solbränna på den andra.
Jag ska jobba hela helgen, så det blir ingen mer tid i solen tyvärr.

Nu är det verkligen nedräkning till sommarlovet. Ska bli så skönt. Så alla vänner jag har försummat senaste året, 5 juni har jag min sista tenta, sen umgås jag gärna! Visserligen börjar jag jobba den 6e juni men hey, fördelen med skiftjobb är att jag kommer hinna ses ändå, och snart är det ju semester med :) 
 
Det är väldigt vackert vid skolan :)
 
 

Ett helt år.

Då var vi inne på vårterminens sluttamp. Snart är mitt första år på vdterinärutbildningen till ända.
Det har varit ett tufft men givande år. I ochmed att jag heltidsjobbade hela hösten missade jag en del, vilket gjorde det kämpigt att hänga med. Detta har i sin tur gjort att jag har en omtenta som desutom är en stopptenta, att skriva i augusti. Det blir med andra ord inte en helledig sommar, men det får gå det med. Idag fick jag tillbaka senaste tentan i digestion och jag hade otroligt nog klarat den. inte otroligt för att det var en svår tenta, utan mer för att jag började plugga på allvar kvällen innan och drabbades av extrem huvudvärk så jag gick och lade mig istället. Skönt att den är avklarad vilket fall som helst.

I helgen har jag iaf unnat mig att vara helledig. Jag och Hugo och min mamma var på gulsippan och kollade på djuren och lekte, vi har varit och firat Hugos bästa vän Axels födelsedag och tillbringat ett antal timmar i olika lekparker. En riktigt bra helg med andra ord!