Slask..

Idag vaknade jag tidigt och var inte på mitt allra mest strålande solskenshumör direkt. Efter att jag hade konstaterat att jag bara blev mer och mer irriterad av att vara hemma så gick jag ner till centrum. Sen åkte jag hem till Bello och tog en långpromenad med efterföljande fika. Riktigt trevligt förutom att det precis som igår var extremt blött ute.. Dags att köpa gummistövlar tror jag. Nån som har något bra tips på vart man hittar sånt?

Nu har jag precis lagat matlåda för de närmsta dagarna och tagit ett bad i mitt äckliga badrum.. Eftersom det inte känns som att den här dagen har så mycket mer att ge så funderar jag på att gå och lägga mig snart. Det kommer bli en lång vecka....


Girls night out

Igår hade jag en grym kväll med tjejerna, som alltid när vi umgås. En mysig middag på Helens krog, en promenad på 1½ timma genom stan (Nej jag har inget lokalsinne alls..) och sedan drinkar på Vampire Lounge. Ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Vi tog tåget från södra, men hoppade av igen i karlberg, vilket inte gjorde något för då hade vi mer tid att snacka skit. Ni är bäst tjejer. Tyvärr missade jag efterfesten jag och Tessan tänkte ha, på grund av vissa saker.. Får ta det en annan dag :)

Gissa var Tessan jobbar.. ;)

Trött i kropp och sinne...

Livet rullar på, men allt känns så segt. Jag känner att jag har lite svårt att känna glädje och mening i det jag gör just nu. Jag kämpar på ändå, men det känns som att jag har lite svårt att se målet.
Jag vet ju att det går över, men jag hatar verkligen de här perioderna. Jag känner mig verkligen helt slut i både kropp och huvud.
Vet att jag har massa saker jag borde göra, jag jag kan liksom inte ta mig för det förrän i sista sekund och då blir jag istället galet stressad. Idag är det iaf fredag. Jag planerar att gå till gymmet, sen ska jag göra iordning en god middag (tacos) och korka upp en flaska rött och bara njuta. Förhoppningsvis kommer Johan inte hem allt för sent så vi kan få lite kvalitetstid ihop. Imorgon är det middag med tjejerna, vår nya tradition. Det ser jag verkligen fram emot. Jag gillar verkligen de kvällarna. Tack för att ni finns :)


Här började vår tradition... :)