Det blev hon trots allt..

Vi är väl inte kloka, men hjärtat vann helt klart över förnuftet den här gången och nu har lilltjejen flyttat hem till oss. Vi får hoppas att hon får ett långt liv utan besvär, och så får vi börja lägga undan en buffert om hon kommer att behöva operation i framtiden, eftersom hennes bakknän kommer att ligga som undantag i försäkringen.

Det känns helt rätt i hjärtat, och hon och Musse har redan funnit varandra.
Bild kommer ikväll om jag lyckas få henne att sitta stilla :p

Dilemma..

Ställdes just inför ett dilemma..
De ringde precis från katthemmet och sa att katten vi har bokat hade genomgått en veterinärkoll idag. Då hade det visat sig att hon har ett fel (förmodligen medfött) i bakknäna. Hon lider inte av det idag, men ingen vet om hon kommer göra det i framtiden.
Frågan är om man vågar investera både tid, pengar och känslor i en katt som närsomhelst kan få stora problem? Hon kan leva lycklig och frisk i hela sitt liv, men risken finns också att detta kommer vara något som kommer påverka henne i framtiden.

Å ena sidan så vill jag ju minimera risken att jag tar hem en katt som visar sig vara sjuk. Jag vill inte behöva stå där med kostnader som förmodligen kommer att ligga som en reservation i försäkringen. Och jag vill inte vara med om att stå där med sorgen över en katt som fått ett alldeles för kort liv.
Som katthemmet sa, det finns inga garantier och man vet inte hur det kommer att utvecklas så man får ta en dag i taget med en sån katt.

Å andra sidan så blöder mitt hjärta för lillkissen. Om vi inte bestämmer oss för att ta henne, vem ska då vilja ha en defekt katt?

Jag vet inte vad vi ska göra..


Musse som liten skruttunge..

Trött

Seg som sjutton är jag idag. Höll nästan på att försova mig. Tur att man har en snäll katt som väcker en med slickar på (och i) näsan :p.
Ikväll blir det stallet och sen blir det väl i princip att gå och lägga sig. Har körlektion imorgon och måste gå upp klockan 5. Blää! Hoppas att min vanliga körlärare då. Han jag körde med sist var visserligen snäll, men han stressade lite väl mycket.