Bara vettiga saker

Nu var det ett tag sen igen, men det har varit så mycket.
Har hängt hos mammavänner och på öppna förskolan, dagarna bara rinner iväg.

Min bil gick sönder häromdagen, igen. Den tvärdog i en korsning, och man blir ju lite halvnervös när man sitter med bebis i baksätet och inte för igång bilen. Tillslut lyckades jag dock få igång den såpass att den sakta kunde rulla till verkstaden som lägligt nog låg rätt nära. Hoppas de kan laga, annars vet jag inte vad jag gör. Blir smått gråtfärdig bara jag tänker på det. :(

Idag har jag iaf varit sjukt produktiv. Har städat, promenerat till Ica och handlat (hej, jag har ingen bil), samt pluggat i typ fyra timmar. Pluggmode is on. I övrigt har jag tagit ett långt bad och gjort en hårinpackning, samt lagat jättegod gulaschgryta.

Nu blir det lite mer plugg innan det är dags att hoppa i säng. Hugo vaknar vid 06 nuförtiden, så det gäller att få sin skönhetssömn.

Playdate

Nu har "vårterminen" satt igång.
I söndags var vi hemma hos Lisa med familj. Sjukt trevligt, och man blev ju inte direkt mindre sugen på hus. Idag var jag och Hugo och lite andra mammor med barn, hos Maria från mammagruppen, som förövrigt också bor i ett jättefint hus. Väldigt trevlig dag. Promenerade hem efteråt, jag behöver röra lite på mig. Längtar efter barmark, för då finns det inga mer ursäkter att inte springa.
 
Nu sitter jag i soffan och småfryser lite. Skulle vilja ta ett varmt bad, men jag kan slå vad om att Hugo skulle vakna om jag gör det, och jag är ensam hemma, så jag får nog ta en kopp te istället. Riktigt ruggigt väder ute. Tänkte att jag ska försöka göra en matplan för resten av veckan. Måste strukturera upp lite rutiner.
 
I övrigt så är jag sjukt stolt över att jag har lyckats hålla mitt köpstopp. Ska hålla det ända till Hugo fyller 1 år är planen. Heja mig!
 
 
 

Jan. 07, 2013

Nyårsafton firade vi här hemma med god mat och ett glas rött. Till tolvslaget blev det alkoholfritt bubbel. Har vant mig vid alkoholfritt nu. Det enda jag känner att jag vill ha ibland är ett glas rött.

Hugo sov dåligt för grannen mittemot hade fest, och festdeltagarna stod utanför vårt sovrumsfönster och pratade sådär härligt högt som fulla människor tenderar att göra. Det fick man väl unna dem eftersom det var nyår. Dock gjorde det att Hugo vaknade 22.30 och inte somnade om förrän 02. Han sov iaf så vi hann äta trerätters, så det var ju skönt.

Vid tolvslaget satt han i mitt knä vid fönstret och tittade intresserat på nyårsraketerna tillsammans med Maja som var helt fascinerad. Musse den stackaren uppskattade det dock inte alls, och gömde sig i ett hörn.
Hade ett jättebra nyår och ser fram emot allt spännande vi har framför oss i år.
I år blir året då vi förhoppningsvis flyttar till radhus och jag kommer in på veterinärutbildningen.