Matematik B

Igår startade min mattekurs. Eller egentligen startade den förra veckan, men då var ju inte jag hemma. Jag måste medge att jag blev lätt chockad när jag kom dit och insåg att, hoppsan här hade de visst brustit i informationen rejält. Hela tiden har det varit sagt att det skulle vara på tisdagar, enbart. Skitbra tyckte jag. Nu visade det sig dock att det var både tisdagar och torsdagar, tack för den liksom..
Fick raskt organisera om typ hela mitt liv och göra ett uppehåll i ridningen. Jaja.. Jag ska fan anstränga mig till max nu och gå ut med högsta betyg. Tror många skulle bli förvånade då faktiskt, men jag ska göra mitt bästa.

Jag gillar min mattelärare. Han ser verkligen ut som en mattelärare, haha. Äldre man i en grå/brun/grön rutig kavaj. Han förklarar skitsnabbt och sen när man frågar "Hur kom vi fram till det här?" Då svarar han "Vi kom fram till det här när vi valde att läsa matte B". Dessutom drar han skumma skämt mitt i alltihop.

Idag är jag så trött. Skulle ha gått på pilates med bello, men jag ska faktiskt gå hem och äta glass med chokladsås och ta ett lånt bad istället. Känner mig lite avslagen på något sätt.


 

Semestern

Kom på att jag inte har skrivit något om semestern. Hade inte tänkt skriva så mycket heller, vi behåller det mesta för oss själva ;)
Det var iaf riktigt skönt att komma iväg. Vi passade på att dyka fyra gånger. Riktigt kul, men det var lite nervöst först, eftersom det var ett år sedan sist. Vi var en dag i Kairo, där jag iofs har varit förut, men det var ju kul för Johan att se pyramiderna och sfinxen :) Var även en sväng i ett parfymeri och på Egyptiska museét. Dessutom fick vi mat från McDonalds, vilken lycka ;)

Tänkte iaf ge en kort recension av hotellet:
Vi bodde på Dana Beach Resort, som var ett väldigt stort och fräscht hotell. Mitt intryck av hotellet över lag var väldigt bra. Dock var det extremt mycket tyskar där, skulle gissa att typ 90% av alla som var där var tyskar. Personalen tilltalade en ofta på tyska. Maten var väl okej, buffén var väldigt fräsch, men man kan ju inte direkt räkna med någon gourumetmat när man åker till Egypten. Man behövde inte gå hungrig iaf. Drinkar kan de inte blanda alls (Om man inte är förtjust i drinkar som smakar bara sprit), men ölen var god. Fin strand, men lite väl tätt mellan solstolarna kanske (eller iaf när folk får för sig att lägga sig jättenära en, trots att det finns lediga platser på andra ställen ;))


Camping

I måndags vill jag och Bello umgås lite med Tessan. Eftersom vi inte fick tag i henne och inte visste när hon skulle komma hem (men misstänkte att det skulle bli rätt snart) så bestämde vi oss helt enkelt för att åka hem till henne och vänta. Man märker att man börjar bli äldre när man tar med sig filt och plastmuggar ;) Bello hade med sig hela picnickittet med godis och allt. Själv bidrog jag med tejp ;)


Haha, Bello campar..