Halleluja moment

Idag är jag lycklig! Tänk att jag fick sova ända till 09.30. Helt fantastist om jag får säga det själv. Jag känner mig som en ny människa. Extra skönt var det eftersom jag kom i säng rätt sent igår. Nu sitter jag och dricker morgonkaffet.

Brorsan och hans tjej var över och grillade igår. Jättetrevligt, och Hugo älskade Malin, brorsans tjej. Mysigt! Tyvärr åkte han på jordens magontattack och skrek den sista 1½timman när de var här, sånt som händer. Jag börjar vänja mig, haha. Blir inte direkt stressad längre, det är som det är liksom.

Besöket på mvc gick bra, men jag var lite besviken, för jag hade ju iskallt räknat med att kunna börja springa nu. Det avrådde barnmorskan mig starkt ifrån att göra. :(
Jag skulle vänta i minst tre månader tyckte hon. Fasen också! Jag som verkligen var laddad. Får väl fortsätta promenera helt enkelt, men lite tråkigt är det..
Jaja, hellre att jag får läka ordentligt än att jag som vanligt ska gå ut stenhårt och skada mig. Nu ska jag iaf börja förbereda mig för dagens powerwalk. Funderar på att gå till Jakan och handla en nagelfil och nytt nagellack, skönt att ha lite fräscha naglar, just nu är de mest bara långa, men de lär ju gå av om jag inte kör lite manikyr.

Smart tjej..

Idag är det tisdag och Hugo blir 8 veckor gammal. tiden går galet fort!
Imorse fick jag ocså det första tydliga svarsleendet. Det är så underbart när han ler, lillskrutten. Man blir alldeles varm inombords, särskilt eftersom det inte händer så ofta. Han har dock ont i magen idag med stackarn. Han vaknade 4 och vid 5 gav vi upp och gick upp. Galet trött mamma.

Jag vägde mig iaf imorse (som alltid på tisdagar), och jag hade gått ner 0,7kg sen förra tisdagen. Najs! Särskilt eftersom det råkade bli två "ätardagar" i helgen. Men ibland måste man helt enkelt unna sig. Det är bra för själen. :)

Idag sa jag på efterkontroll på mvc. Hoppas man går igenom "besiktningen", men det ska nog inte vara några problem. Har längtat efter den här dagen, för jag har väntat till efterkontrollen med allt jag älskar. Men nu borde jag nog vara fit for fight. Dock så har jag (ammningshjärna eller något), inte skrivit upp vilken tid jag hade.. *suck* Så nu sitter jag här och har ingen aning och det tutar upptaget när jag ringer hela tiden. Jag kan ju inte gärna sätta mig med Hugo i deras väntrum och campa liksom..


Barnvagnspromenad :)

Imorse var det inte överdrivet kul att vara jag. Som tur var ordnade det upp sig.
Låg och degade i soffan hela förmiddagen innan jag tog mig i kragen och promenarade först till jakan, sen till Elgiganten, sen MediaMarkt och så hem igen.
Jag var en sekund från att köpa en ny dator. Jag tog dock det mogna beslutet att först gå hem och fundera över om det verkligen är en sån dator jag vill ha. Känns genomtänkt och bra,till skillnad från mitt vanliga impulsshoppande. ;)
Hugo var jätteduktig och sov hela tiden, jag var ändå ute i runt tre timmar.

Jag vill hylla våran vagn, en Emmaljunga City Cross. Jag fick (eller fick och fick, fick köpa kanske jag ska säga) precis den vagnen jag ville ha, och jag älskar den. Den är lättkörd, smidig och går bra på grusvägar och i sån terräng (rötter och småsten) vi går mycket. Den rullar självklart bra på asfalt också. Det enda jag kan klaga på om man måste hitta något fel, är att den är lite knepig att få in i bilen. I min bil går det rätt bra, men i Johans bil har jag inte ens försökt få in den än. Jag är osäer på om det går faktiskt.
Och som svar på din kommentar Mikaela. Jo, han sover kanon i vagnen. Det är typ enda stället han är lugn på, han sover sig i princip alltid genom våra promenader om han inte är hungrig (då blir det ett jäkla liv vill jag lova).
Han ligger dessutom i vagnen och sover inomhus under 90% av de dagliga tupplurarna, och när han är lite arg så brukar vi rulla vagnen över mattkanten, då brukar han lugna sig om det inte är något annat som är fel.

image description


image description