Spending my time, watching the days go by..

Hej alla mina tappra läsare (Ni är några stycken som är inne här och kollar varje dag i ur och skur oavsett om jag har skrivit eller ej).
En gång hade jag ett liv. Det var längesen nu. Jag jobbar väldigt mycket för tillfället. Men jag ska inte klaga antar jag. Jag gillar verkligen mitt jobb. När jag är "ledig", sitter jag och pluggar.  Och jag är så sinnessjukt trött!
Ibland känner jag för att kasta in handduken. Men det ska jag inte göra!
Anyway så är det mycket just nu. Därför var det faktiskt ett rätt skönt avbrott i vardagen att åka iväg på kurs fyra dagar förra veckan, och bo på hotell med alla måltider serverade.
Fick lära mig en hel del nyttigt och träffa lite roligt folk. Det är alltid skönt att kunna diskutera och utbyta erfarenheter med folk som jobbar med samma saker som man själv gör. Ser fram emot fortsättningen på kursen faktiskt.
Nu ska jag fortsätta med Fysik. Det är svårt! Men konstigt nog tycker jag att det är rätt kul det med. Kemi däremot är verkligen inte my cup of tea..

Blast from the past..

Lördag och pluggdag. Ska slutföra tre diagnoser idag för att komma i fas med skolan.
Det gör väl inte så mycket för jag har inte så mycket för mig iaf. Ska springa ner och kolla om tvättstugan är ledig också, som vanligt har jag inte planerat och imorgon ska jag åka bort. Typiskt mig.

Annars rullar det på som vanligt, mycket jobb har det varit, men det är väl visserligen rätt kul. Har dock åkt på magkatarr, så det är ju mindre kul. Mår illa hela tiden och kan knappt äta. Lever på inside brus och bananer typ..
Jag hatar verkligen att må illa, det bland det värsta jag vet.

I onsdags var jag Richard och Johan i Jakan och körde en lill-lördag. Det är som tiden har stått stilla.. "Han däär det är min son och han fyller 18år idag"... Hahahaha... Jag har aldrig sett Johan se så obekväm ut någonsin ;)

Nytt år, nya vanor...

Imorrn är det dags att landa i verkligheten igen då terminen börjar. Känns rätt okej dock.
Ikväll blir det myskväll i soffan med How I met your mother och något gott att äta på :) Känns lagom avancerat sådär.
Nu i Januari är det fokus som gäller. Det tar ca 1-1½ månad att göra något till en vana. Min nya vana ska bli minst 5 timmars plugg varje ledig dag. Dessutom vill jag börja springa igen. Tjejmilen och midnattsloppet 2011, here I come. Tyvärr smälte ju all snö till is och jag har inga broddar så det är svårt att ta sig fram ute utan att slå ihjäl sig. Får se om jag lyckas ta mig till gymmet istället kanske. Det är alltid tyngst innan man kommit igång..