Shopaholic

Idag har jag varit och shoppat. Det blev lite galet där ett tag, jag var tvungen att lämna affären innan jag kollat på allt annars hade det blivit ännu mer, haha. Blev iaf en stor påse kläder till Hugo. Han fick en höstoverall, några hoodtröjor, ett antal bodys, några byxor, strumpor, pyjamasar och en mössa. Kittad för höstvädret som börjar krypa sig på nu.
Själv skulle jag också behöva lite nya kläder och ett par höstskor, men efter att ha spenderat mina pengar på barnkläder så får det nog vänta lite. Ska iaf ta och städa samt rensa ur min garderob imorgon tänkte jag. Känns som att jag var gravid så länge att jag glömt vad som finns där inne.
 
I övrigt har det regnat precis hela dagen, så jag och Hugo har legat och myst i sängen. Johan var snäll och åkte till Texas Burger och köpte middag, sjukt gott!
 
 

Första föräldragruppen

I onsdags var det somsagt dags för bvc's föräldragrupp. Äntligen!
Jag mötte upp Therese och Novalie innan och så tog vi bussen tillsammans till Jakan.

Sju mammor och en pappa var där för första mötet. Man vet ju aldrig i förväg vad man har att vänta sig, men alla verkar jättetrevliga. Hugo var äldst och den enda som var född i april.
Första träffen handlade om första tiden. Känns som att vi har passerat den för längesedan dock.
Det var iaf väldigt trevligt, och de flesta stannade kvar och pratade lite efteråt. Det blir nog bra det här.
Jag och Therese promenerade hem sen också, så då var dagens motion avklarad.


Sju av gruppens åtta bebisar. Man ser vem som är störst ;)

Makaroner

Vi har en viktig diskussion här hemma ikväll. Vad är makaroner? Jag tycker att allt som inte är spagetti är makaroner, medan Johan tycker att det bara är en sort (såna där små bågar) som kan kallas makaroner.

Vad tycker ni?