Soffhäng

Tänkte inte att jag skulle skriva något om vädret, men alltså seriöst...
I veckan som gått har jag (eller iaf världens bästa sambo), bytt till sommardäck på bilarna.. Jag har dessutom planterat blommor på balkongen. Och nu har det snöat hela dagen.. Tack för den..
Jag hade idag tänkt glida runt på en rad ärenden, och dessutom tvättat bilen, men seriöst... En blick ut genom rutan får mig att vilja stanna inne hela dagen. Det får nog bli så.
En kopp te och lite mys i soffan. Kanske börja läsa en bok? Och såklart passa på att ta ett bad medans jag fortfarande får...

Jag är shoppingsugen.. Lite internetshopping får det kanske bli. Ska klicka hem en tröja från boob jag har spanat på länge.. Samt lite sköna kläder från H&M kanske.. :)

Once in your life you find someone..

Ligger och tänker lite såhär mitt i natten. Kan inte sova.

Jag är så himla lyckligt lottad. Tack till världens bästa kille.
För att du är min. För att du står ut med mitt sjuka morgonhumör. För att du alltid får mig att le, och för att du tar hand om mig när jag inte orkar själv. Tack för att du bryr dig om hur jag mår, och pysslar om mig när jag inte är på topp. Tack för att du står ut med mina förtillfället extremt dammsugarlika snarkningar (jag hoppas det går över snart..) ;)
Jag är så glad att du tycker att jag är fin, även fast min kropp just nu mest liknar en badboll..
Jag vet att du kommer att bli världens bästa pappa till vårt barn, och det känns helt sjukt stort att vi snart är en familj.

Tack för att du finns i mitt liv, och att du gör varje dag till världens bästa. Jag älskar dig!!

 

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels...

Lugn kväll

Ensam hemma ikväll för Johan jobbar natt. Eller ensam och ensam, katterna ligger bredvid mig i soffan som två plåster. Mysigt.
Har precis vräkt i mig massa jordgubbar och färsk ananas och druckit en kopp hallonbladste.

Verkligen nedräkning nu... 5 dagar kvar..

 

Hallonbladste.. Ska tydligen vara bra :)