Sjukast i stan

Det är synd om mig för jag är sjuk.
Jätteont i halsen och tryck i bröstet, trevligt.. :(

Önskar jag fick gå och lägga mig, men jag får härda ut ett tag till. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, ska ju träffa tjejerna. Har ju sett fram emot det, men jag vill ju iofs inte smitta någon heller. Jag vet ju att ingen av dem har tid att vara sjuk. Dilemma, om jag ens orkar göra något, men det hoppas jag verkligen. 

Jaja, det var lite gnäll det, nu till gladare saker. Jag är jättelycklig, bara så ni vet :)

Sjuk

Idag är jag sjuk :(
Känns sådär lagom kul att jag har(hade?) massa planer för helgen men bara känner att jag vill gå och lägga mig.
Dessutom har jag inte mindre än tre relativt stora skolarbeten som ska vara inne nästa fredag, det är iofs sjukt intressanta grejer, men det lär ta ett bra tag att skriva allt..
Ikväll är det mattelektion, som jag verkligen måste gå på. Känner mig sådär lagom motiverad med asont i halsen och sprängande huvudvärk. Har dock inget val för vi håller på med andragradsfunktioner, och jag har inte riktigt förstått hur man gör än.

Igår var iaf en asbra kväll med god mat och dryck och stand up. Jag älskar David Batra. Han är helt genialisk :) Man borde gå på stand up oftare, det är skönt att tänka på något annat än den vanliga stressen för en stund och få skratta lite.

David Batra

Vänner

Jag har tänkt en hel del på det där med vänner på sistone.
Riktiga vänner är något man ska vara rädd om. Jag har på senaste tiden insett att det faktiskt finns folk som kanske inte räknas som vänner längre. Det känns tråkigt på ett sätt, men samtidigt tycker jag faktiskt att en riktig vän ska ge mer glädje än stjäla energi.
Jag har rensat upp bland folk jag faktiskt känner att det ger mig något att vara vän med. För jag har så mycket annat i mitt liv just nu, så jag har faktiskt inte tid att lägga på folk som bara stjäl energi.

Jag vill inte att det ska vara bara en envägsgrej där bara en person hör av sig till den andra och aldrig får något tillbaka. Sorry, men det kan jag vara utan, även om det känns tråkigt för man tidigare har haft mycket kul ihop. Men faktiskt, det går inte att leva på gamla meriter för evigt och vänskap, precis som förhållanden är något som faktiskt måste underhållas, från båda håll.

 
Mina närmsta ♥ ♥ ♥