Låång fredag..

Idag är det långfredagen. Det har känts som en lång dag faktiskt. Att vara sjuk och samtidigt ta hand om ett sjukt barn är väl ingen vidare kombo kan jag tycka.
Förra årets långfredag kom vi hem från bb. Tänk vad tiden går fort..

Nu är jag somsagt sjuk. Inte sådär döende sjuk, men väldigt snorig med allmän sjukdomskänsla. Trist när jag äntligen kommit igång med träningen och tycker det är kul igen.

Igår var vi iaf hemma hos min mamma på påsklunch och sen åkte vi till outlet och jag shoppade en ny grymt bra sportbh. På kvällen såg vi en Johan Falk-film. Hade en riktigt bra dag trots förkylningen.

Nu ligger jag i badet och ska snart upp och laga lax i ugn med sparris och romsås.

Galet många squats

Igår blev det ett pass överkropp på gymmet samt spinning 55min. Jag älskar känslan av att vara igång igen.
Idag har det varit vilodag. Jag har bara gjort mina plankor och squats. Kör 30 days squat challenge just nu. Hejdå Platt rumpa. Dessutom kämpar jag hårt med mina delade magmuskler.

Har varit på öppna förskolan med Hugo på eftermiddagen. Mysigt som vanligt. :-) Till middag lagade jag lasange. Nu ska jag sova, efterlängtat.Spar inte till imorgon det du kan göra idag..

Idag har vi varit på öppna förskolan en stund, sen promenerade vi hem i det fina vädret. :-)
Jag har även varit produktiv och kört veckans tredje gympass. Så himla skönt. I love it! Borde tagit tag i detta tidigare. Är ju mästare på att skjuta upp saker.

Nu ligger dagens middag på kokning, det blir revbensspjäll (blev lite inspirerad av Nathalie i min mammarupp) med pommes, coleslaw och barbequesås. Det är jag värd!

Förrätten har vi redan ätit. Räkor med löjrom och citroncreme samt buffelmozzarella med parmaskinka och soltorkad tomat :-)