Vår

Nu är det äntligen vår, och här händer det grejer vill jag lova! Mer om det kommer senare.

PIL-testet var svårt men jättekul och jag väntar spänt på resultaten. Ska väl komma under vecka 19. Spännande!

Var ute på en aw och middag med Richard i fredags. Sjukt trevligt som alltid. Var dock skönt att komma hem till mina killar efteråt.

Just nu sitter jag På balkongen och bara njuter av att våren äntligen är här. Dock är det lite blandade känslor eftersom jag faktiskt ska börja jobba igen i juni. Nåja, långt kvar tills dess. Bäst att bara försöka leva i nuet.


Fredagsmys

Ett tag sen jag uppdaterade igen. Vi har hunnit ha 1års kalas med Hugos närmsta vänner. Jättetrevligt. Fem bebisar med mammor var här, och det var precis lagom efterson vi fortfarande inte bor så stort. Det var iaf jättekul, och Hugo fick superfina presenter.
Sen dess har han tyvärr varit sjuk dock. Nu är han iaf på bättringsvägen igen.
 
Idag är Johan ute och dricker öl, och jag har fredagsmys här hemma. Har tagit ett litet glas amarone, och äter oliver, italiens salami och chilimarinerade vitlöksklyftor. Riktig kvalitetstid. Det slog mig just hur bra jag har det.
 
Imorgon gäller det. Jag ska iväg och göra PIL-testet. Håll tummarna för mig.
 
 
 
Kalas-Hugo

Födelsedagsfirande

Hugo hade en bra födelsedag tror jag. Hugo, jag och hans mormor var och tog en födelsedagsfika på Waynes.
Sen besökte vi förskolan han ska börja på i höst, och han älskade det.

I helgen har vi firat Hugo igen. Närmsta släkten var här på födelsedagsfika. Jättemysigt och Hugo var jätteglad hela dagen. Blev väldigt lyckat faktiskt.

Jag har även hunnit med att skriva högskoleprovet och jag är ganska besviken på mig själv över resultatet, trots att jag skrev mina bästa mattedelar någonsin. Bättre lycka nästa gång eller något..