Mycket märklig kväll...

Det var en riktigt annolunda kväll igår på Spy Bar. Jag är ärligt helt amazed över vilka människor det finns. Det hela kändes bara väldigt bizzart. För att kort sammanfatta kvällen så var det; en kille klädd i kjol och munkjacka (ehm.. dresscode hallå?), folk som raglade omkring och knappt kunde stå, en kille med mp3-spelare inpluggad i öronen hela kvällen, en kille i korta shorts, en tjej i hotpants,  en tjej som sökte efter uppmärksamhet genom att hoppa ner på tunnelbanespåret, en konststudent som slog sällskap med oss och en hel rad märkliga människor...
Dessutom var Richards ena kompis där och berättade något om ett kollektiv, eller hur var det nu... :p
Dessutom fick vi lära oss att det är olagligt att ha två grisar i ollonskogen samt att putta ut en älg ur ett flygplan.
Jaja, det var iaf en trevlig, om än väldigt märklig kväll...

Smart som jag är så lyckades jag ställa väckarklockan en timme försent imorse, som tur är sa mitt sjätte sinne åt mig att vakna ändå så jag kom i tid...

Ikväll är jag hemma hos mamma och tar det lugnt.. Skönt..

Ridning och Party

Igår hade jag vilodag från träningen vilket var väldigt skönt. Låg hemma hos mamma och degade och myste med Musse hela kvällen.
Idag ska jag ut till stallet. Jag som hade sett fram emot att rida ett ordentligt pass, måste ta det lugnt idag. Tydligen så har hon varit tjock i ett ben tidigare i veckan, så vi får väl se hur det ser ut idag. Hoppas jag kan rida litegrann iaf.
Om jag lyckas bli klar i någorlunda sådär hyfsat tid så ska jag på nån fest på SpyBar. American Apparel har öppnat en ny butik och ska ha fest.
Skulle verkligen vara kul att gå, men jag är ytterst tveksam om jag kommer hinna faktiskt...

I övrigt händer det inte så mycket faktiskt. Snart är det helg och det ska bli såå skönt :)Musse är avslappnad hos mamma nu. Skön stil eller hur :)

Träning och irriterande fjortisar

Igår var jag helt sjuk trött.
Så trött att jag inte riktigt visste vad jag höll på med. Trots detta lyckades jag släpa mig iväg till gymmet där jag körde ett pass spinning och ett pass core.
Märktes att jag har tränat lite mycket på sistone, det kändes aningens segt i benen kan jag säga. Jag kämpade dock på bra.
Men jag förstår verkligen inte vissa människor. Går man på spinning så måste det väl vara för att man vill träna? Eller? Jag förstår inte riktigt meningen med att anmäla sig till ett spinningpass och ta upp platsen för folk som verkligen vill träna om man ändå bara hade tänkt sitta och snacka och inte cykla. 
Det var ett fjortisgäng (okej, de var typ i 16-17årsåldern, men de lät och betedde sig verkligen som fjortisar) på ca 5 tjejer som var på passet (förutom alla andra då). Av dessa tjejer var det två som cyklade seriöst. De andra satt och lät bli att cykla/cyklade lite halvengagerat och satt och snackade istället.
Så pass mycket att de fick en tillsägelse. Själv var jag sugen på att kasta min vattenflaska (eller eventuellt min svettiga sko) i huvet på dem.
Lite irriterande faktiskt. Menmen.. Kanske mer irriterande för dem som inte fick plats för att passet var fullt :p
Core-passet var det bästa jag har varit på hittills. Helt sjukt jobbigt, och jag gillade det, dock var det inte samma som på de andra Sats, vilket jag trodde att det skulle vara.

Efter träningen åkte jag hem till mamma och fick världens godaste middag. Jag gillar verkligen att vara där. :)
Myste lite med Musse också. Han växer verkligen så det knakar. Ingen liten kille det där inte...

Idag är det vilodag från träning. Ska käka en god middag och bara ta det lugnt. Funderar på att beställa lite bra böcker på bokrean också :)