Helvetesdag och vattenläcka

Fan i helvete jävla skit!!! Det är inte min dag idag...
Jag gick till jobbet imorse, lyckligt ovetande om allt..
När jag har varit på jobbet i ca en timma så ringer min mobil.. Det är HSB, som säger ungefär såhär "Hej, Det här är XXX från HSB, vi har en liten krissituation här, vi har ett vattenläckage från din lägenhet och det rinner ner i lägenheten under, kan du komma och öppna dörren åt oss, annars måste vi bryta upp den.."

Panik! Vad gör man? Jag kunde inte lämna jobbet så Johan tog sig hem fort som fan och låste upp. Tydligen så har radiatorn i vardagsrummet gått sönder och det droppar vatten.. HSB ringer rörmokare och allt är sådär lagom kul..
Jag satt i telefonkö till försäkringsbolaget i ca 30min inann jag fick reda på i princip ingenting.... Måste ringa dem igen imorgon.

Så idag har jag fått reda på att:

-Vi behöver ett nytt element (rörmokaren skulle visserligen beställa detta)

-Vi har vatten i parketten och måste ta ut nån från försäkringsbolaget, kanske behöver vi även riva upp parketten...

-Vi har även tecken på fuktskador i badrummet (Vet ej omfattningen på detta, de skulle återkomma), jag kan tänka mig att vi kommer få riva hela badrummet...


Kul dag verkligen... Hoppas att försäkringen täcker allting annars är det taskigt läge..
Kan nån snälla bara säga att det här är sant...

Sjukdom och gnällig granne

Jag tror jag är sjuk. Haha.. Var hos  doktorn igår för att få svaret på magnetröntgen. Tyvärr tycktes inte röntgenläkarna vara överens om vad de såg/alternativt inte såg, vilket resulterade i en ny läkartid senare.
Dock fick jag iaf svar på blodproverna och knaprar numera tillskott av bla b12 vitaminer. Fick även några historier berättade för mig av doktorn, bla en om massajerna i afrika. Haha. Han är så rolig.
Fick även Tradolan mot värken (men självklart var de slut på apoteket så jag fick Tramadol istället). Det var ju asbra tabletter tyckte jag först, jag lyckades sova jätteskönt hela natten.
Idag drabbades jag dock av vanliga biverkningar som illamående, kraftig yrsel, kallsvettningar och hjärtklappning. Jättemysigt, verkligen... Ska nog ta till  natten igen, men jag vettefasen om jag vågar ta imorgon.

I övrigt så fick vi ett klagobrev från ordföranden i våran förening att vi tydligen har stört grannen under oss. Och helt allvarligt, jag blir tokig. Vi har aldrig fest, vi spelar ytterst sällan musik, och aldrig särskilt högt. Vi grälar inte och vi är inte högljudda. Det ända vi gör är leva ett normalt liv..  Jag tror att det finns bra mycket värre grannar än oss... Suck.

Ont igen...

Idag är en sån där dag när jag vill lägga mig i sängen, dra upp täcket till hakan och bara ligga och stirra i taket. Det är inte min favoritdag så att säga. Dessutom har jag jävulskt ont i nacken och har haft hela dagen. Det är typ så jag vill gråta. Tabletter har inte hjälpt heller. Imorrn ska jag iaf till doktorn igen.. Hoppas, hoppas att magnetröntgen visade något så han kan hjälpa mig. Jag klarar inte av det här längre. Hoppas dagen imorgon blir bättre.

Igår var iaf en riktigt mysig dag, förutom att jag självklart lyckades vara i stallet under den värsta snöstormen. När jag kom hem hade iaf Johan fixat jättemycket i köket (jag var imponerad), och jag lagade middag, sen myste vi i soffan och kollade på de bra serierna som går på söndagar. Efter det käkade vi glass och kollade på Madagaskar. Den är såå bra (Ja, jag är en riktig sucker för barnfilmer ;)).

Funderar på att dra iväg på studentmässan i Älvsjö nästa helg.. Man kanske kan bli inspirerad att ta tag i sitt liv eller nåt ;)