Semestern

Kom på att jag inte har skrivit något om semestern. Hade inte tänkt skriva så mycket heller, vi behåller det mesta för oss själva ;)
Det var iaf riktigt skönt att komma iväg. Vi passade på att dyka fyra gånger. Riktigt kul, men det var lite nervöst först, eftersom det var ett år sedan sist. Vi var en dag i Kairo, där jag iofs har varit förut, men det var ju kul för Johan att se pyramiderna och sfinxen :) Var även en sväng i ett parfymeri och på Egyptiska museét. Dessutom fick vi mat från McDonalds, vilken lycka ;)

Tänkte iaf ge en kort recension av hotellet:
Vi bodde på Dana Beach Resort, som var ett väldigt stort och fräscht hotell. Mitt intryck av hotellet över lag var väldigt bra. Dock var det extremt mycket tyskar där, skulle gissa att typ 90% av alla som var där var tyskar. Personalen tilltalade en ofta på tyska. Maten var väl okej, buffén var väldigt fräsch, men man kan ju inte direkt räkna med någon gourumetmat när man åker till Egypten. Man behövde inte gå hungrig iaf. Drinkar kan de inte blanda alls (Om man inte är förtjust i drinkar som smakar bara sprit), men ölen var god. Fin strand, men lite väl tätt mellan solstolarna kanske (eller iaf när folk får för sig att lägga sig jättenära en, trots att det finns lediga platser på andra ställen ;))


Kommentera här: